Tekstforfatter | Henriette

Tekstforfatter

Nå målgruppen med verdifullt innhold

Konkurransen for å bli synlig på nett og få kundenes øyne opp for produktet deres tilspisser seg. Det fantastiske produktet eller den unike tjenesten du tilbyr kommer ikke godt nok frem med kun bilder og reklame. Dagens kunde forventer mer i dag. De forventer at du gir noe tilbake.

Som tekstforfatter tilbyr jeg å skape verdifullt innhold. Både korte og lange tekster. Og med det formål å pirre leserens nysgjerrighet og et ønske om å komme tilbake igjen.

 

Bloggtekst

Når ordene sitter fast

Å skrive tekst til lesere med konkrete interesser kan kjennes vanskelig. Og å jevnlig publisere innhold som gir verdi til leseren vil kreve tid, og som influenser eller bedrift som driver informativ blogg er jeg kjent med at ikke alltid tiden strekker til.

Jeg kan tilby å skrive månedlige eller ukentlige bloggtekster og innlegg til nettsiden og dine sosiale medier, som gir verdi til leseren. Slik kan du holde fokus på det du liker aller best, samtidig som leserne dine blir underholdt.

 

Artikler

Skreddersydd tekst til dine kunder.

Du som selger tjenester som for eksempel konsulentarbeid eller regnskapstjenester trenger informasjon på nettsiden som er skreddersydd til dine kunder.

Enten det er å skrive nyhetsbrev som sendes ut en gang i måneden til trofaste kunder, eller artikler som publiseres jevnlig med informasjon om nye tjenester, tips-artikler eller informative artikler så vil det gi dybde til nettstedet ditt og kredibilitet til tjenesten din. Og med verdifullt innhold på siden din vil snart oppdage at kundebasen din vokser.

Språkvask

Korrektur og riktig formulering

Har du skrevet en artikkel, men blitt så ivrig underveis at du har glemt å fokusere på formidlingen? Når man er lidenskapelig opptatt av produktet sitt, kan man ofte se seg litt blind på formidlingen ut mot kunde. Du ønsker gjerne å få med alle detaljer inn i en artikkel, men glemmer at kunden ikke er like interessert i de detaljene som du er.

Selvfølgelig skal en tekst engasjere, men blir den for detaljert og komplisert hopper leseren raskt av. Med språkvask tar jeg for meg hele teksten, og retter i grammatiske feil i tillegg til å se på helheten. Under en språkvask tar jeg bort alt det overflødige, endrer på hvordan setningene er bygd, og gjør det hele mer innbydende og mindre komplekst.

SEO – Søkemotoroptimalisering

Gjør virksomheten din synlig

Med søkomotoroptimalisering (SEO) hvor vi velger ut meta tags for målrettet mot din kategori, vil du kunne slå dine største konkurrenter på å bli synlig.

Søkemotorene luker ut alt ugress. Det er ikke lenger mulig å oppnå en høy rangering hos søkemotorene ved å skrive en salgstekst eller lage en landingsside hvor du bruker kun ett eller to søkeord. Jeg hjelper deg med å finne de rette søkeordene og optimaliserer teksten din for at du skal oppnå en høy rangering og bli synlig på Google. 


Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forsikre at du får den beste opplevelsen på siden.