Tekstforfatter | Henriette

om tekstforfatter henriette

Henriette er tekstforfatteren og innholdsskaperen bak nettsiden virtualadmin.no
Målet mitt når jeg forfatter er å skrive innholdsrike landingssider og artikler.
Tekstene mine hjelper bedrifter til å skape tillit og gi verdi til målgruppen sin.

tekstforfatter

tekstforfatter
henriette

Jeg hjelper bedrifter med å finne de rette ordene til å skape magi for taktfull formidling og påvirkning 💥

“Du kan ikke selge til nordmannen. Hen ønsker å føle seg forstått”.

derfor skriver jeg

Målet mitt som tekstforfatter og innholdsskaper er å nå et bredt publikum i bransjer jeg har studert og analysert. Teksten jeg skriver skal ikke være “selgende”, men engasjere leseren og treffer den aktuelle målgruppen rett i hjertet. Jeg trenger ikke anerkjennelse som forfatter, men finner glede i å hjelpe bedrifter med å skape verdi til sine kunder og lesere. Med verdifullt innhold får du tillit fra leseren, som til gjengjeld vil gi fremtidig vekst.

MÅL

Å komme i kontakt med flere unike bransjer og nisjer slik at jeg får utfordret meg selv og brukt kreativiteten min til å skape unikt og interessant innhold.

Innholdsskaper Henriette

Å være frilanser betyr å ha muligheten til å bistå bedrifter innenfor flere unike industrier. Hver dag er annerledes, og min lidenskap for tekst og formidling skinner gjennom i arbeidet mitt.

drømmer

visjon

Formidling har lenge vært styrken min, og gleden over å skrive meningsfulle tekster og artikler har vedvart. Med årene har gleden over å skrive blitt til en lidenskap.

Jeg opprettet nettsiden henriettesundfjord.com for å ha en egen profesjonell profil utenfor LinkedIn. Der har jeg fortsatt med å skrive tekster og artikler basert på arbeidslivet mitt. På venstre side finner du et lite utdrag av nettsiden, og selv om det er LinkedIn og virtualadmin.no jeg er mest aktiv med nå for tiden, så kan det plutselig dukke opp noe interessant lesestoff.

erfaring

UTENFOR BOKSEN

Jeg har aldri vært inni boksen. Videregående skole tilbrakte jeg på Lillestrøm videregående skole. Og som elev på musikklinjen var jeg omringet av andre kreative og inspirerende mennesker. Å alltid søke utfordringer som gjør at jeg kan utvikle kompetansen min har alltid vært viktig for meg. Jeg vil aldri slutte å utvikle meg.

Hos iTarget i Bergen fikk hun i 2019 stå foran et kamera og proklamere et budskap som skulle ta henne videre til neste sted i arbeidslivet.

kompetanse

lang erfaring

Hvordan du skal møte målgruppen din, og hvordan du kan formidle budskapet ditt ut til disse - er en utfordring for mange. I løpet av arbeidslivet mitt som ansatt, har jeg jobbet innenfor ulike industrier og bransjer.

Kjennskapen og kunnskapen jeg har fått til de ulike bransjene har gjort at jeg raskt klarer å gjenkjenne målgruppen og hvordan jeg kan tilnærme meg dem med bruk av engasjerende tekst.
Blant industriene og bransjene jeg har vært innom er: tele og internett, sukkerindustrien, oljeindustrien, helse, dagligvare, forsikring, anlegg, transport, hotell og varehandel. Ta gjerne en titt på LinkedIn-profilen min for å se komplett arbeidserfaring og kompetanse.
Om innholdsskaper

industrier

bransjekjennskap

Som tekstforfatter har jeg kjennskap til å skrive for bransjer innenfor kryptovaluta, finans, reise, trening, IT, elbil, begravelse og helse. Og stadig blir jeg kjent med nye industrier.

Ninjatrening.no ble til i en periode hvor jeg var fast bestemt på å bli den neste Ninja Warrior! Lidenskapen for trening har gjort til at jeg holder hodet klart til enhver tid. Ofte starter dagen klokken fem om morgenen, for å rekke trening før jeg setter i gang med arbeidsdagen.
Om innholdsskaper Henriette

Henriette Ravnevand

Innholdsskaper

Med lidenskap for verdiskapende formidling 💥

om innholdsskaper peker

FÅ HJELP MED TEKST I DAG!

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forsikre at du får den beste opplevelsen på siden.