om innholdsskaper

Henriette er tekstforfatteren og innholdsskaperen bak nettsiden virtualadmin.no
Ved å skrive innholdsrike landingssider og artikler hjelper Henriette bedrifter til å nå målgruppen sin.

tekstforfatter

innholdsskaper henriette

Om innholdsskaper og tekstforfatter: henriette hjelper bedrifter med å finne de rette ordene til å skape magi for taktfull formidling og påvirkning 💥

derfor skriver HUN

Hennes mål som tekstforfatter og innholdsskaper er å nå et bredt publikum i alle bransjer med engasjerende tekst som treffer den aktuelle målgruppen. Hun trenger ikke anerkjennelse som forfatter, men finner glede i å hjelpe bedrifter med tekst og innhold for å skape verdi til sine kunder og lesere. Verdifullt innhold vil til gjengjeld gi fremtidig vekst.

MÅL

Å komme i kontakt med flere unike bransjer og nisjer slik at hun får utfordret seg selv og brukt kreativiteten sin til å skape fengslende innhold.

Innholdsskaper Henriette

Å være frilanser betyr å ha muligheten til å bistå bedrifter innenfor flere unike industrier. Hver dag er annerledes, og min lidenskap for tekst og formidling skinner gjennom i arbeidet mitt.

drømmer

visjon

Formidling har lenge vært Henriettes styrke, og gleden over å skrive meningsfulle tekster og artikler har vedvart. Med årene har gleden over å skrive blitt til en lidenskap.

Hun opprettet nettsiden henriettesundfjord.com for å ha en egen profil utenfor LinkedIn. Der har hun fortsatt med å skrive tekster og artikler basert på arbeidslivet sitt. På venstresiden finner du et lite utdrag av nettsiden, og selv om det er LinkedIn og virtualadmin.no hun er mest aktiv med nå for tiden, så kan det plutselig dukke opp noe interessant lesestoff.

erfaring

UTENFOR BOKSEN

Henriette har aldri vært inni boksen. Videregående skole tilbragte hun på Lillestrøm videregående skole. Og som elev på musikklinjen var hun omringet av andre kreative og inspirerende mennesker. Å alltid søke utfordringer som gjør at Henriette kan utvikle kompetansen sin har alltid vært viktig.

Hos iTarget i Bergen fikk hun i 2019 stå foran et kamera og proklamere et budskap som skulle ta henne videre til neste sted i arbeidslivet.

kompetanse

lang erfaring

Hvordan man skal møte målgruppen sin, og hvordan man kan formidle budskapet sitt ut til disse - er en utfordring for mange. I løpet av arbeidslivet sitt som ansatt, har Henriette jobbet innenfor ulike industrier og bransjer.

Kjennskapen hun har fått til de ulike bransjene har gjort at hun raskt klarer å gjenkjenne målgruppen og hvordan hun kan tilnærme seg dem via engasjerende tekst.
Blant industriene og bransjene hun har vært innom er: tele og internett, sukkerindustrien, oljeindustrien, helse, dagligvare, forsikring, anlegg, transport og varehandel. Ta gjerne en titt på LinkedIn-profilen hennes for å se komplett arbeidserfaring og kompetanse.
Om innholdsskaper

industrier

bransjekjennskap

Som tekstforfatter har Henriette kjennskap til å skrive for bransjer innenfor kryptovaluta, finans, reise, trening, IT, begravelse og helse. Og stadig blir hun kjent med nye industrier.

Ninjatrening.no ble til i en periode Henriette var fast bestemt på å bli en Ninja Warrior. Lidenskapen for trening har gjort at hun holder hodet klart til enhver tid. Ofte starter dagen klokken fem om morgenen, for å rekke trening før hun setter i gang med arbeidsdagen sin.
Om innholdsskaper Henriette

Henriette Ravnevand

Innholdsskaper

Med lidenskap for verdiskapende formidling 💥

om innholdsskaper peker

FÅ TEKSTHJELP I DAG!